BIZARR

Azt hittük, a divat már nem okozhat meglepetéseket, erre tessék

Az biztos, hogy a fesztiválszezon egyik színesítője lesz ez az elektromos kiegészítő. Kapaszkodj meg, ezt nézd!
címkék:

A bizarr kütyüt, annak társfeltalálója és tervezője, Tien Phan mutatta be  nemrég egy technológiai konferencián. Ha minden a tervek szerint alakul, akkor már júliusban piacra kerül a termék. A világító pilla feltalálói Kickstarteren (közösségi finanszírozás) keresztül gyűjtik az adományokat hogy belevághassanak a termelésbe. A termék leendő árát azonban egyelőre nem árulták el, de azt ígérik, hogy annyira alacsonyan tartják majd, amennyire csak lehet.

A világító pillák izzósorai egy-egy 3,3 voltos akkumulátorból kapják az áramot. Az aksik fülhallgatóként lógnak az ember füléből. Ezzel  körülbelül 4 órán keresztül bírja egyhuzamban a cucc, és az izzadás sem árt neki. Amúgy a fénypillák állítólag egyáltalán nem vakítanak, fényéhez gyorsan lehet szokni. Viselőjük egy idő után nem is veszi észre, hogy világít.

A divatkellék különböző fényjátékokat produkál, attól függően, hogyan mozgatjuk vagy döntjük a fejünket. Lehet rózsaszín, vörös, kék, világoskék, fehér, sárga vagy zöld színű. Leginkább azoknak ajánljál, akik az éjszakai élet császárainak érzik magunkat.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?