BIZARR

Az illat, ami pokoli gyors orgazmust hoz

Létezik egy különleges gombafaj, melynek illata stimulálja az agy orgazmusközpontját. Csak szagold meg és a szexuális izgatottság legmagasabb fokára kerülsz.
címkék:

A Csendes-óceán eldugott, apró szigetein él egy gombafajta, a bűztulok gomba (phallius indusiatus), mely a spóraképzés során speciális, hormonszerű anyagot is termel. Ez a melléktermék valójában egy különleges illat, mely elképesztően erős afrodiziákumként hat a nőkre. Elég belélegzni ahhoz, hogy az erős vágyfokozó hatása érvényesüljön:

a legtöbb nő aki beszippantja az illatot, néhány másodpercen belül erőteljes orgazmust él át.

Hihetetlen de igaz!

Az elmúlt évszázadok során többször is beszámoltak már a különleges gombafajról. A hawaii őslakosok több mint ezer éve használják ezt a speciális afrodiziákumot. 2001-ben pedig egy amerikai tudósokból álló csoport átfogó vizsgálatot indított, hogy bebizonyítsák a gomba csodás tulajdonságát. 16 női tesztalanyból 6-nak lett orgazmusa, a többiek módosult tudatállapotról számoltak be.

Viszont a férfiak, akikkel szintén belélegeztették a gomba kipárolgását, csupán orrfacsaró bűzt vagy undort éreztek és nem lett ihletük a szexhez. Így most már bizonyos, hogy az orgazmusgombaként is emlegetett furcsa gombafaj kizárólag a női agy szex-központját stimulálja. A férfiaknak más afrodiziákumot kell keresniük, erre lenne is néhány ötletünk. Persze sokat segít az is, ha kevésbé potens partner esetén a hölgyek rukkolnak elő extrákkal.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?