BIZARR

A világ legbátrabb munkavállalója felmondott, azóta hátizsákba tömi a pénzt

Szőnyegtisztítóként Jack alig keresett többet a havi megélhetésnél, végül ott is hagyta a fárasztó melót. Nekivágott a nagyvilágnak, és egy hirtelen ötlet kapcsán kalandjait megmutatta az internet népének. Bejött a buli: utazó bloggerként most súlyos milliókat keres.
címkék:

A 26 éves Jack Morris egy szép napon gondolt egyet, felmondott a manchasteri szőnyegtisztító cégnél, ahol dolgozott és vett egy jegyet Bangkokba, csak odaútra.

Azt találta ki, hogy utazási blogot kezd írni Do you travel néven. Egy olyan, egész csapatot koordináló céghez csatlakozott, ahol számos blogger osztja meg utazási élményeit.

Morris blogja már az első kirándulásánál nagy sikert aratott, így további utazások vártak rá. Ráadásul szerelemre is lelt az ausztrál Lauren Bullen személyében, akivel a Fidzsi-szigeteken találkozott és már 9 hónapja vannak együtt.

Mindketten a világot járják és mindezért cserébe 6 számjegyű összeg a jutalmuk!

A páratlan fotókkal illusztrált blogot több millióan olvassák és már az Instagramon, a Facebookon, valamint a Twitteren is követheti őt a különleges helyszínekre vágyó utazóközönség.

A lenyűgöző fotókat itt tudod megnézni:

Wellington, Új-Zéland

Cuba Street, Wellington

Madagaszkár

Fülöp-szigetek

New York, Egyesült Államok

Glacier Nemzeti Park, Montana

McDonald tó, Montana

Vulcanoes Nemzeti Park, Hawaii

Hilo, Hawaii

Hawaii

Mauritius

Taj Mahal, India

Temple of Heaven, Peking

Indonézia

Bali, Indonézia

 

Lapozz a folytatáshoz!


Santorini, Görögország

Zakynthos, Görögország

Milos, Görögország

Velence, Olaszország

Párizs, Franciaország

Montmartre, Párizs

Eiffel torony, Párizs

Göreme, Törökország

Göreme, Törökország

Sultan Cave Suites, Göreme

Cappadocia, Törökország

Istria, Horvátország

Montserrat, Spanyolország

Le Riad Yasmine, Marokkó

Merzouga, Marokkó

Marrakesh, Marokkó

Maldív szigetek

Maldív szigetek

Bahama szigetek

Robotkiszolgáló bár a Royal Caribbean fedélzetén

Jack és Lauren fantasztikus beszámolói és fotói, valamint irigylésre méltó életstílusa felhívta magára a nagyobb márkák figyelmét is, például a Royal Caribbean Cruises, a Disney, az Airbnb, a Huawei, amelyek elárasztották lehetőségekkel a párt, amennyiben igénybe veszik a szolgáltatásukat vagy a termékeiket és az felkerül a blogra.

A csillagászati összeg nagy részét ez a marketinges "kis" mellékes hozza a konyhára. Persze a világjáróknak ezzel semmi problémájuk, sőt, nagy elismerésként könyvelik el, hogy ilyen sok cég érdeklődik utánuk.

De mégsem ezért csinálják, hiszen ez csak hab a tortán.

Ez olyan, mint egy álom. Azt csinálni nap mint nap, amit szeretsz, ráadásul megélsz belőle könnyedén... ennél már csak egy dolog jobb, mégpedig az, hogy együtt lehetünk.

 

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?