BIZARR

A végzet éjszakáját hozza el a pénteki Fekete Hold?

Azt suttogják: a pénteken bekövetkező égi jelenség sötétségbe borítja a Földet és óriási pusztítást okozhat...
  • Szerző: Doris

Több­­ször ké­­szül­­tünk már a vi­­lág­­vé­­gére, fél­­tünk az ez­­red­­for­­du­­ló­­tól, és a maják jós­­la­­tá­­tól is.

Most egyes csillagászok és keresztények rémisztő jóslata borzolja az idegeket! Állítják: A Fekete Hold nevű, pénteken érkező ritka égi jelenség akkora pusztítást okozhat bolygónkon, hogy nem lehet kizárni: szeptember 30-án eljön a végzet éjszakára!

A Fekete Holdat a Hold és a Föld szokatlan együttállása idézi elő. Abban a néhány percben a Hold fényárban úszó fele épp bolygónk árnyékába kerül, ez pedig egyes keresztények szerint elhozza a világvégét, míg mások szerint Jézus Krisztus feltámadását.

Bár a különös jelenség nem először lesz látható, ebben a hónapban már több olyan égi esemény is történt, amit az összeesküvés-elméletek kedvelői vészjósló előjelként könyveltek el.

Szeptember elején vörös fényben izzott a Hold, a kutatók pedig attól tartanak, hogy a két egymáshoz közeli jelenség nem várt következményekkel járhat - számolt be róla a Daily Star.

Bár a riasztó előrejelzés szenzációhajhász pánikkeltésnek tűnhet, vannak, akik esküsznek rá, hogy a Fekete Hold akár végzetes pusztítást is hozhat...

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?