BIZARR

A NASA titkolja: Vízzel teli tavakat találtak a Marson!

Észbontó felfedezést tettek amatőr marskutatók a NASA által korábban készített felvételeken. Szerintük ugyanis vízzel teli tavak vannak a Marson, és ezt meg is mutatják!
  • Szerző: Ripost

A NASA szakemberei azt állítják vízjég legfeljebb a sarkokon található, folyékony víz pedig csak mélyen a felszín alatt lehetséges. Ennek ellenére amatőr marskutatók mégis olyan formációkra bukkantak az űrhivatal korábbi fotóin, ami arra enged következtetni, hogy vannak vízzel teli tavak, sőt folyók is a vörös bolygón.

Az ufológusok tovább is mennek, szerintük a felszíni vizek jelenléte azt is jelentheti, hogy élhetnek kezdetleges vízi élőlények, esetleg halak is a bolygón. De ha ez így van, miért ne élhetnének értelmes lények is odaát?

A megfigyelések szerint jól látszanak a vízzel teli tavakon megcsillanó Nap fénye... az azonban nem derült ki, hogy ezek a tavak be vannak-e fagyva, vagy valamilyen hőforrásból táplálkozva folyékony halmazállapotúak-e... - írja az ufosightingsdaily.com.

Ráadásul a fekete-fehér képeken az is megfigyelhető, hogy a sötét foltok a partmenti részeken sokkal sűrűbben fordulnak elő. Ez olyan, mintha növényi élet is lenne a Marson, ami a nedvesebb területeket keresi... Korábban pedig fa formájó struktúrákat is megfigyeltek már a vörös bolygóról készült műholdas képeken...

Vajon a Mars tényleg az kopár, kietlen és lakhatatlan zord planéta, ahogyan azt a NASA el akarja hitetni velünk, vagy inkább egy lélegezhető légkörrel, vízzel, és növényzettel rendelkező bolygó, ami alkalmas lehet az emberi életre?

Az amatőr marskutatók szerint a NASA azért nem hozza nyilvánosságra az ilyen információkat, mert szerintük az emberiség még nem érett meg rá. Persze, ha jobban belegondolunk, ez tényleg így lehet...

A fotókat itt tudod megnézni a NASA archívumában! 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?