BIZARR

A NASA magyarázkodik: rejtély, mi ez a különös fény az égen!

Olyan videót töltöttek fel a youtube-ra, amit a szakemberek sem hagyhattak szó nélkül. Egyesek szerint ritka égi jelenség, mások szerint idegen ûrhajó lángcsóvája.
címkék:
  • Szerző: WM

A videó feltöltője szenzációként számol be az esetről. A felvétel elején - amit feltehetőleg egy ipari kamera rögzített - egy hatalmas vihar figyelhető meg. Pár másodperc múlva azonban már látható is az, amit a videó feltöltője igazán meg akar a nézőknek mutatni. A látottak valóban annyira zavarba ejtőek, hogy jobbnak látta pár szakember, ha tiszta vizet önt a pohárba. 

Szerintük a történteknek egyszerű magyarázata van, a képsorokon látható vörös fény, egy vörös lidérc nevű égi jelenség, ami nagy viharok közelében bukkanhat fel. Igaz, hogy azért nem ismerik sokan a vörös lidércet, mert csak nagyon ritkán látható.

Az ufóhívők természetesen félrebeszéléstől tartanak. Szerintük mindenre van valami kifogása azoknak, akik nem hisznek az ufókban, vagy próbálják elfedni az igazságot.

A videó tíz perces, ezalatt megkísérlik bebizonyítani, hogy ez mégiscsak valami földönkívüli űrhajó felvillanó fénye lehetett. Az őszintét megvallva, most lehet, hogy ők beszélnek mellé...

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?