BIZARR

A kórház szerint terhes a 99 éves dédmama!

A 99 éves dédnagymama megdöbbent, amikor levelet kapott a kórháztól, amelyben örömmel értesítették, hogy terhes, és kérték, hogy egyeztessen időpontot a szülés előtti konzultációra. A dédi először azt hitte, hogy valaki viccel vele, de kiderült, hogy tényleg a kórház küldte a levelet.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Doris Ayling 1915-ben született, idén novemberben ünnepli 100. születésnapját. Három nyugdíjas korú gyermeke van, hét unokája, és 13 dédunokája. A kórház levele szerint mégis terhes, és időpontot kapott egy szülés előtti konzultációra.

A levélben feltüntetett adatai közt világosan olvasható volt, hogy 1915-ben született, mégis ezt a levelet kapta. Emlékei szerint legutoljára 70 évvel ezelőtt volt terhes. Miután 76 éves fia, Brian felvette a kapcsolatot a kórházzal, és jelezte a „problémát”, a kórház utánanézett a bizarr adminisztrációs hibának és elnézést kért az idős hölgytől.

"Ha terhes lennék, én biztosan tudnék róla!"

"Én jól mulattam az egészen. Soha nem voltam a portsmouth-i kórhában és azt sem tudom hol van. Rejtély számomra, hogyan kaptam ezt a levelet.” – mondta Mrs. Ayling a Dailymail-nek.

A Portsmouth Kórház szóvivője az nyilatkozta: "Ez egy rendkívül ritka adminisztrációs hiba, és már bocsánatot kértünk, amiért kellemetlen pillanatokat szereztünk a hölgynek." Vagy inkább csak megnevettették?

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?