BIZARR

A 10 legrusnyább gyerekjáték, amit nem hiszel el

Ha ezek közül bármelyiket megkaptuk volna kicsi korunkban, akkor biztos, hogy sírva menekültünk volna ki a szobából!

Gyerekkorában ki ne szeretne aranyos, vicces vagy érdekes figurákkal játszani? Lehet szó babáról, plüssről, minden mennyiségben jöhet. De van az úgy, hogy a készítés közben az egész valahogy teljesen félresikerül. Az álomjátékból pedig máris rémálom lesz. Összegyűjtöttünk 10 olyan torzszülöttet, amitől biztosan frászt kaptunk volna kisgyerekként.

El nem tudjuk képzelni, mi járhatott a készítők fejében, amikor úgy gondolták, ezzel a babával szívesen játszana egy kislány!

Ha egy ilyen filcbáb ébresztene minket reggel, akkor még felnőttként is sokkot kapnánk, az egyszer biztos.

Szegény zsiráf valami génmanipuláció áldozata lehet. A tekintetét elnézve ő sem örül annak, hogy benőtt az orrlyuka. Rajzszögre emlékeztet a farka, foltok helyett kockákat kapott, ráadásul testének 80%-át a feje teszi ki.

Ezt a halat egész biztosan kiválóan lehet nyomorgatni, szuper lehet ráülni is, csak a száját és az orrát ne látnánk sose...

Nehéz eldönteni, hogy ez egy gyári darab, vagy egy lelkes anyuka félresikerült kreálmánya. Valószínűleg egy majom. De erre sem vennénk mérget.

Látod magad előtt a kislány arcát, aki izgatottan bontogatja a csomagolást, és ez a rémület kerül elő a dobozból? Mert mi igen. És nagyon sajnáljuk őt.

Véreres szemekkel zöld trutyiban fetrengő kutya. Kell ennél cukibb játékállat?

Ez a báb komoly traumákat tud okozni egy gyereknél, az egyszer biztos. Ha kicsit hunyorgunk és képzeletben elnevezzük őt, akkor egészen aranyos. De csakis akkor!

Aki horrorbabát szeretne, az biztosan örüne ennek is. De mégis ki lehetett a tervezők célközönsége?!

Fogalmunk sincs, hogy mi lehet ez az izé. Azt sem tudjuk, hogy a füle, a mintája vagy a szeme a rémisztőbb. De csak akkor ölelgetnénk, ha valami szupercuki emlék kötődne hozzá. Minden más esetben kizárt.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?