BIZARR

8 meglepően vicces dolog, amit a mellükkel csinálnak a nők!

Nagy mellel élni nem egyszerû feladat. Lehet, hogy esztétikailag lenyûgöző, de sok kellemetlenséget is okozhat. Ugyanakkor rendkívül sok vicces szituációba is keveredhetsz a nagy cicik miatt.
  • Szerző: Z.B.

Akad néhány dolog, amit egészen biztosan csak a nagy mellű nők értenek, akik nap mint nap küzdenek saját testükkel és a gravitációval. A következőkre biztosan nem gondoltál, pedig a nagy cicikkel ezt is megteheted.

1. Ha meztelenül fekszel és meglököd az egyik oldalról, akkor úgy fog rengni, mint a kocsonya. Hipnotikus állapotot idézhetsz elő, ha nézed.

2. Bekenheted olajjal, és őrjítően csúszós lesz. Folyamatosan ki fog "szaladni" a párod kezéből. Plusz a nedves, fényes látvány teljesen feltüzeli majd.

3. A nagyon vékony, merevítő vagy szivacs nélküli melltartóban szabadnak érezheted magad. Szabad is leszel, ahogyan a melleid is meghódítják majd a világot.

4. Az esti tévézésnél, a kanapén elnyúlva tökéletes popcorntartó, ugyanis simán megtartja a tálat. Plusz még fürdés előtt is falatozhatsz, mert garantált, hogy a melltartódban is találsz majd néhányat, amikor leveszed a ruhád.

5. A tükör előtt csipkedheted a bimbókat, és nézheted, ahogy fura módon változik és összehúzódik a bőröd.

6. Ha szex közben nézed a tükörben magad, akkor nagyon vicces, ahogy fel le mozog. Ezt előidézheted akkor is, ha simán csak ugrálsz.

7. Fürdés közben érezheted a teljes súlyát. A tusfürdő segítségével csúszós lesz, így ez kiváló alkalom arra is, hogy ellenőrizd, minden rendben van-e.

8. Ha parfümöt fújsz közé, egész nap csodás lesz az illatod a felszabaduló hőnek köszönhetően. A dekoltázsod pedig közel és pontosan egy vonalban van az orroddal.

 

 

 

 

És ezeket olvastad már?