BIZARR

21. gyereke után ismét szülne az 51 éves asszony

Egy brazil asszony 51 évesen szült egészséges fiúgyermeket. A csecsemő 46,5 cm hosszú és 3040 grammal jött világra.
címkék:

Sebastiana Maria da Conceiaco már fiatal korában is sok gyermekről álmodott, ennek megfelelően az első gyerekét alig 13 évesen már világra is hozta.
51 éves korára 10 lány és 11 fiú boldog édesanyja lett. Az újszülött mellett a legfiatalabbak másfél, 2 illetve 3 évesek, de a nagyobbak már ki is repültek otthonról. Maria férje halárusításból tartja fenn népes családját. Magunk között szólva: ügyes!

Bár Brazíliában, ahol élnek, nem ritka a sokgyerekes nagycsalád, Maria asszonyra azonban így is sokan kétkedve néznek az utcán, sőt beszólnak neki.

Gyakran néznek a fiam nagymamájának. Amikor elmondom, hogy az anyukája vagyok, nagyon furcsán néznek rám.

De nem foglalkozom a szörnyülködőkkel! Sőt, üzenem nekik, hogy 51 évesen életet adni egy kisbabának  hihetetlen öröm” – mondta az édesanya.

Úgy tűnik azonban, hogy a hatalmas létszám miatt a szülők kezdenek kifogyni az ötletekből - no persze nem az ágyban. Leginkább a névadás okoz egyre több fejtörést nekik. Egyik kislányuk születésekor például a szülést levezető ápolónő nevét kapta a kisbaba.
 


A most született kisfiút pedig egy őket felkereső brazil riporterről nevezték el, akinek kérdésre a nagyon sokgyerekes anyuka elárulta, nem tartja elképzelhetetlennek a 22. gyermeke megszülését sem.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?