BIZARR

Szerző Ripost

2 hónapja

Figyelmeztetést adtak ki: invázió jön, 15 centis űrlények vették célba a Földet

Megdöbbentő megfigyelésről kapott hírt a Brit UFO-kutató Szövetség. Egy nő nem mindennapi élménye alapján hamarosan földönkívüli invázióra készülhetünk.

Szerző Ripost

A Brit UFO-kutató Szövetség (BUFORA) egy zsebméretű idegenről szóló jelentést tett közzé. Az UFO hívők szerint a mini marslakók egy felderítőjét sikerült megfigyelniük. A jelentésben, amit egy nő állítása alapján írtak: egy túlméretezett fejű humanoid alak tűnt fel, ami nem volt magasabb 15 centinél.

Fotó: Pixabay (Képünk illusztráció!)

A megdöbbentő híresztelés kapcsán pedig többen attól kezdtek el rettegni, hogy apró űrlények készülnek egy Föld elleni invázióra - tudta meg a Daily Mail. 

A Hertfordshireben élő 57 éves Chris Bonham, aki saját bevallása szerint maga is UFO-észlelő, megosztotta véleményét az észlelés kapcsán: „Úgy hangzik, mintha leküldtek volna egy felderítőt, hogy ellenőrizzen minket, így a következő lépés valószínűleg egy teljes körű invázió lesz”.

A BUFORA megpróbált további részleteket megtudni, de a szemtanú visszautasította az érdeklődést arra hivatkozva, hogy idegen megtorlástól tart. A szövetséghez tartozó bennfentes elmondta: „Egyáltalán nincs okunk azt gyanítani, hogy a szemtanú nem teljesen őszintén írja le, amit látott”.

A BUFORA szerint az elmúlt évben az Egyesült Királyságban 259 földönkívüliekről és ufókról érkezett jelentés, kezdve a zöld emberkékkel, űrhajókon át az emberrablásokig.

Szerző Ripost

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!