Orbán: Európa minden polgára szankciós felárat fizet az energiáért

INSIDER
BIZARR

Szerző Ripost

1 hónapja

Megszólaltak a szemtanúk: UFO üldözött egy amerikai bombázót

Újabb hihetetlen ufo megfigyelést lepleztek le. A legénység több tagja is különös megfigyelésről számolt be. A hivatalos vizsgálatokat elutasították a szakértők.

Szerző Ripost

Egy UFO egy amerikai szigorúan titkos rakétabázis közelében egy nukleáris bombázógépet vett üldözőbe egy hátborzongató találkozás során. Az azonosítatlan objektum állítólag körülbelül 3900 km/órás sebességgel mozgott. Amerikai katonai dokumentumok és szemtanúk vallomásai szerint a titokzatos tárgy fenomenális manővereket hajtott végre hihetetlen sebességgel, amikor a B-52-es repülőgép fedélzetén tartózkodó személyzet megpillantotta.

A Pentagon épülete
Fotó: Pixabay

Az UFO-t először a bázis földi irányítása látta meg a radaron és figyelmeztette az érkező bombázót. Úgy tűnt, hogy olyan sebességet ért el, ami meghaladta az akkoriban ismert repülőgépek sebességét. A nukleáris bombázó személyzetének néhány tajga a saját szemével észlelte a tárgyat. Úgy jellemezték: mint egy miniatűr nap, egy hatalmas tojás alakú tárgy, ami egy tompa vöröses színt bocsátott ki, mint az olvadt acél - tudta meg a The Sun. 

Az egyik pilóta pedig ovális alakúnak, vörösnek és egy ezüst lökhárítószerű függelékkel rendelkezőnek írta le az UFO-t, amikor meglátta a tárgyat a B-52-es alatt. A bázison tartózkodó személyzet egyik tagja úgy jellemezte, hogy körülbelül akkora volt, mint egy bombázó.

„Emlékszem, hogy felkaptam egy fejszét, hátha kis zöld emberkék vagy valami ilyesmi” – mondta Robert O'Connor, az egyik első szemtanú, az amerikai légierő karbantartó technikusa. A tárgyat fényesnek és nagy fehér fénygömbnek írta le, ami látszólag változtatta a színét és az alakját.

Az alakzat a beszámolók szerint elérte a 3900 mérföld/órás sebességet, ami már Mach 5 feletti tempó, vagyis hiperszonikus volt. Macska-egér játékot játszott a bombázóval, és egy ponton olyan sebességgel közeledett, hogy a személyzet azt hitte, beléjük csapódhat.

De amilyen gyorsan megjelent, olyan gyorsan el is tűnt. A találkozást az Egyesült Államok akkori UFO-kutató csoportja, a Kék Könyv Projekt vizsgálta. A hivatalos vizsgálat elutasította az esetet, arra hivatkozva, hogy a repülőket és a földi személyzetet egyszerűen összezavarták a csillagok.

Szerző Ripost

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!