FITTFAZÉK

Zéró szén­hid­rát: Soha még nem volt ilyen ro­po­gós a sajt­ch­ips!

Végre itt egy nasi, amit bün­tet­le­nül maj­szol­hatsz, mert csi­pe­ge­tés köz­ben biz­tos nem sza­­lad­­nak fel rád a plusz­ki­lók! Zse­ni­á­lis!
címkék:

Végre egy ropogtatni való, amit bátran fogyaszthatsz salátákhoz, vagy krémlevesekhez, vagy akár önmagában is, mert brutálisan finom.

A világ legegyszerűbben elkészíthető nasijától nem fogsz hízni, bármennyit is eszel belőle. Ezúttal nyugodtan ropogtathatsz!

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Sajtchips

Fotó: Pinterest

Hozzávaló:

Frissen reszelt parmezán vagy bármilyen más kemény sajt

Így készül:

1. Melegítsd elő a sütőt 200 fokra. Egy tepsit bélelj ki szilikonos sütőpapírral.

2. A reszelt parmezánból készíts halmocskákat a tepsiben, majd az ujjaddal kicsit lapítsd le ezeket.

3. Süsd 5-7 percig, vagy ameddig a sajt meg nem olvad. Picit hagyd pirulni. Folyamatosan figyeld közben, mert könnyen megég.

4. Hagyd hűlni kb. fél percig a tepsiben, utána már könnyen leszedegetheted a sütőpapírról a ropogós sajttallérokat.

Fogyaszthatod magában, de levesbetétnek vagy salátákhoz is szuper!

címkék: