RIPOSTER

Nagy bot­rányra ké­szül Lagzi Laj­csi: Ki­tá­lal min­den­ről!

Tit­kos nyo­mo­zás, fe­dő­név, kinek kel­lene szé­gyell­nie magát? Eddig azt hit­tük, sokat tu­dunk a mu­la­tós sztár ügyé­ről, pedig...

Mint arról már a Ripost korábban beszámolt, a négy hónapnyi előzetes fogva tartásból szabadult Galambos Lajos   könyvben készül összefoglalni a rácsok mögött töltött 125 nap sorsfordító élményeit.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Nyilván egy ilyen könyv önmagában is számos szenzációs részletet kínálhat az olvasónak, de úgy látszik, még ennél is nagyobbat  durranhat Lajcsi könyve. 

A birtokába jutott hiteles források szerint lesz itt szó titkos nyomozásról, fedőnevekről, sőt még terrorcselekményről is! Íme!

"A titkosított nyomozásban, hogy senki ne tudja, hogy kiről van szó, az volt a fedőnevem, hogy Mr. Dáridó Gazda – tényleg ebből nem deríthető ki senki, még a belsősök számára sem, hogy kiről lehet szó? Ki az a Mr. Dáridó?

A titkos adatgyűjtés – telefonlehallgatás fél évig tartott ellenem. Ezt az érdekes momentumot igen, de mást a folyamatban lévő ügyemről nem mondhatok!"

"Az igazság kiderítése érdekében, de előre mondom, itt semmi sem az, aminek látszik!"

"Ezt a négy hónapot túléltem! Mind az előállításom, mind a fogva tartásom elrendelése, mind az azóta eltelt időszak során úgy kezeltek, mintha legalábbis terrorcselekményt követtem volna el!"

Eközben a címlapon

"Bent tartózkodásom alatt kaptam hideget-meleget! Kerestek a birtokomon római kőtáblát, hírbe hoztak előásott hullával és műkincsekkel kapcsolatban is. Meg akarok szabadulni mindenféle alaptalan híreszteléstől, nem akarok megbélyegzett lenni!"

"Nem szégyenültem meg, hanem a biztonságom érdekében is, inkább megerősödtem! Szégyelleni nem nekem kell magamat, nincs miért! Az szégyellje magát, aki ebbe a helyzetbe hozott!"  

A börtönben töltött idő mintha bölcsebbé is tette volna...

"Az igazi mázlista az, aki tudja, mi a dolga az életben – és én tudom! Most éppen a családom és az is, hogy tisztázzam magamnak, hogy ugyanaz a Galambos Lajos vagyok, mint aki eddig voltam!  

Bűnös az, akit a bírósági ítélet alapján jogerősen elítél. Én nem vagyok bűnös!!!

Folytatjuk!