KÜLFÖLD

Hát­bor­zon­gató az új őrü­let: va­csora után hul­lát bon­col­nak

Jó va­cso­rá­hoz bon­colj hul­lát - akár ez is le­hetne az új őrü­let mot­tója.
  • Szerző: emta

A birminghami Sam Piri agyszüleménye a közönség előtt zajló boncolás, mindez esti szórakoztató műsorként. Az inspirálta, hogy így egy élő biológia órát tarthat az érdeklődőknek.

Az esemény egy jó vacsorával kezdődik, van lazac, pirított burgonya, zöldbab, sütőtök és sárgarépát, majd almás pitét vagy pudingot szolgálnak fel. Mindezt sörrel vagy borral öblítik le.

Vacsora után felmegy a függöny, és kezdődik az előadás.

A vendégek csak egy lepedő alól kilógó lábat látnak, amely akár egy emberé is lehetne. Mindenkiben megfagy a vér...

Az igazi sokk akkor éri őket, amikor Piri a testből kihúzza a szívet, a tüdőt és elkezdi magyarázni a működésüket.

Aztán kiderül, hogy az egész nem az, aminek látszik, mert az emberi test  csak műanyag. A szervek viszont valódiak: sertésből származnak.

Eközben a címlapon

Aki épp el akar ájulni, azt kiviszik levegőzni, aki azonban jobban bírja, az még a szerveket is megfogdoshatja.

Sokan annak örülnek, hogy a vacsoránál nem ajánlanak sertéshúst, sőt, többen elhatározzák, az esemény után többé nem esznek húst.

Egy biztos: a bemutatóra előre elkelnek a jegyek, amelyek igen borsos árúak. Átszámolva átlagban 600 ezer forintba kerülnek...