DIÉTA

Gyor­sítsd fel a fo­gyást: ez a komp­lex ta­va­szi tur­mix min­den­nél ha­té­ko­nyabb

Sze­ret­nél egy olyan tur­mi­xot, ame­lyik min­den ízé­ben a ta­vaszt idézi, el­ké­pesz­tően finom, és még a fo­gyást is fel­pör­geti? Máris mu­tat­juk!

Elsőre bizony furcsának tűnik ez az epres-ananászos-kelkáposztás zöldturmix. De csak elsőre! Már akkor beleszeretsz, amikor meglátod, hiszen a rózsaszín és a zöld réteg csodásan simul egymásra a pohárban, együttes hatásuk pedig egyszerűen észvesztő: a kel valóságos csodaétel, tele van rostokkal és fehérjével, valamint vitaminok és ásványi anyagok valóságos tárháza. A-, C-, K-, B6-vitaminnal, kalciummal, káliummal, rézzel és mangánnal látja el a szervezetedet.  Az eper kiváló C-vitamin forrás, amely antioxidánsként viselkedve még az arcod fiatalságát is őrzi, serkenti ugyanis a bőrt feszesítő kollagén termelődését. Az ananászban található bromelin enzim az emésztést és a zsírégetést segíti.

Tavaszi fogyasztó turmix

Fotó: Pinterest

Hozzávalók:

EZEKET OLVASTAD MÁR?
  • kb. 15 dkg  eper
  • kb. 15 dkg kockára vágott ananász
  • 1 banán
  • 1 dl tej
  • 1 dl almalé
  • 1 tk méz vagy 5 csepp édesítő (pl. Lovely Sweet)
  • 1 csésze apróra tépkedett leveles kel, a vastag erek nélkül

Így készítsd el:

Fotó: Pinterest

1. Turmixold simára az epret, a tejet, a mézet és fél csésze tört jeget. Tedd félre.

Eközben a címlapon

2. Turmixold össze a kelt, az ananászt, a banánt, az almalevet, és fél csésze tört jeget.

3. Az epres keveréket öntsd üvegpohárba, majd öntsd rá a keles-ananászos keveréket is. Máris fogyaszthatod!