FITTFAZÉK

Ezért ad­junk a rizs­hez min­dig egy csepp cit­rom­le­vet

Ked­venc kö­re­ted min­dig ra­ga­csos, csú­nya lesz? Mu­tat­juk, hogy ke­rüld el ezt a gya­kori hibát, és ho­gyan főzz szép­sé­ges, hó­fe­hér rizs­kö­re­tet.

Szeretnél könnyű, pergős rizst főzni? El akarod kerülni, hogy a  köret összeragadt, csúnya látványt nyújtson?

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A megoldás rém egyszerű!

Tégy egy teáskanálnyi citromlevet a rizs főzőlevébe. Ez az ízét egyáltalán nem befolyásolja majd, senki sem fogja észrevenni. De az eredmény pergős rizs, igazi mestermunka lesz.

Mivel még a színére is hatással van a citromlé, gyönyörködni fogsz a hófehér, elegáns köretben.

A hibátlan megjelenés visszahat az ízlelés élményére is. Ne lepődj meg, ha mindenki faggatni kezd: hogyan főzöd a rizst, hogy ilyen fantasztikus lett?