FITTFAZÉK

Csupa dió olasz csók! Egy falat bol­dog­ság, ha di­é­tá­zol

Ez a csupa dió, csupa egész­ség sü­te­mény füg­gő­sé­get okoz, annyira finom! Óva­to­san, mert könnyen meg­szo­kod az ízét és nem tudsz le­állni vele!

Ez a mennyei finomság, csak négy hozzávalóból áll.

EZEKET OLVASTAD MÁR?
Ez lesz a kedvenc süteményed, amit a kávéd, vagy a teád mellé mindig szívesen ropogtatsz majd.

Ilyen könnyen még nem készítettél cukor- és gluténmentes édességet, ami nem emeli meg a vércukorszinted.

Hozzávalók:

  • 20 dkg durvára darált dió
  • 1 tojás
  • 1 evőkanál eritrit
  • 1 teáskanál őrölt fahéj

1. Melegítsd elő a sütőt 180 fokra.

2. Egy tálban keverd össze a tojást, az édesítőt és a fahéjatés add hozzá a durvára darált diót.

3. Készíts belőlük diónyi golyókat, és sütőpapírral kibélelt tepsire téve 10 percig süsd.