RIPOSTER

Bi­cik­li­jét, tás­ká­ját hát­ra­hagyva tűnt el a za­vart kis­kun­ha­lasi bácsi

Három napja ke­re­sik két­ség­be­eset­ten a kis­kun­ha­lasi Csor­dás Bélát. A 82 éves bácsi saját ott­ho­ná­ból tűnt el, élet­je­let azóta se adott ma­gá­ról. Bi­cik­li­jét és fe­kete ké­zi­tás­ká­ját azon­ban meg­ta­lál­ták, a lak­he­lyé­hez kö­zeli Re­kettye pusz­tán....
  • Szerző: Doris

Március 5-e óta keresik kétségbeesetten a 82 éves Csordás Bélát.  Az idős férfi saját otthonából tűnt el nyomtalanul, arcképét pedig már a Facebook eltűnt embereket kereső csoportjában is közzétették.

Személyleírásából kiderül, hogy a bácsi 165 centiméter magas, körülbelül 76-78 kiló, zömök testalkatú. Rövid ősz haját általában hátrafésülve hordja. Eltűnésekor feltehetően egy fekete színű sapka volt rajta, világos bőrkabátot, sötétbarna színű nadrágot viselt és egy fekete kézitáskát vitt magával.

A legfrissebb információk szerint biciklivel indulhatott útnak, a kerékpárt ugyanis később megtalálták a lakhelyéhez közeli Rekettye pusztán. A bicikli mellett a bácsi kézitáskája hevert...

Azt, hogy az idős férfi miért hagyta hátra értékeit, a mai napig nem tudják. Rejtélyes eltűnése azért is különösen aggasztó, mert térben és időben is nehezen tájékozódik, így számos veszély leselkedik rá.

Keressük Csordás Bélát!Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság2016. március 7. 18:39A 82 éves bácsi kiskunhalasi... Közzétette: Eltűnt emberekért-megoszthatod – 2016. március 7.