HŰHA

Beteg por­nó­pro­du­cer akarja tönk­re­tenni Tó­biás Jó­zse­fet és Rába Tí­meát

Egy ame­ri­kai szer­ve­rek­ről üze­mel­te­tett za­va­ros hír­por­tál kö­zölte a le­já­rató fo­tó­kat...

Egy mániás depresszióval kezelt pornóproducer áll a Rába Tímeáról közölt aktfotóbotrány mögött! A pornós körökben jól ismert férfi rendszeresen kipécéz   hírességeket, néhány hónapja ő próbálta lejáratni például a Barátok közt Balogh Edináját is.

Már egy hónappal korábban...

Nagy vihart kavartak Tóbiás József MSZP-elnök feleségének meztelen fotói. Rába Tímea sok évvel korábban készült erotikus képeit a 888.hu hírportál közölte le egy trágár, kifejezetten sértő cikk kíséretében. 

EZT OLVASTAD MÁR?

Azt viszont csak kevesen tudják, hogy ezekkel a fotókkal, s a hozzájuk kapcsolódó lejárató szöveggel már egy hónappal korábban nekiláttak lejáratni a szocialista politikust és feleségét. Egy Amerikában működtetett szerver és több, általa üzemeltetett, durván rágalmazó hírportál segítségével lendült támadásba egy magyar pornóproducer, T. András.

Nem tudni, hogy pontosan mi vezérelte, de nem ez volt az első jól megszervezett lejárató akciója! A sztárvilágban már jól ismerik a nevét, többen is beperelték, próbálják jogi eszközökkel elnémítani a tudatos rágalmazót.

Ismert lapok neve mögé bújik

Az általa üzemeltetett zero24.hu portál is eleve megtévesztő címmel operál, ráadásul nem ez az egyetlen internetes szélhámossága.

Eközben a címlapon

Az a trükkje, hogy ismert portálok – a Bors, a Blikk, a 24.hu és az Index – neveire nagyon emlékeztető, azoktól csak néhány betűvel különböző neveket jegyeztet be, így téveszti meg az olvasókat.

A zero24.hu internetes portált – egy hónapja először itt bukkantak fel Rába Tímea aktképei, lejárató szöveg kíséretében – nyilvánvalóan kizárólag a lejáratás szándékával üzemelteti. Hangzatos címekkel igyekszik megragadni az érdeklődést:

„Így kereshetsz könnyen milliókat!” „Senki sem tudja meg, még a NAV sem!” „Minél szaftosabb, annál jobb!”

A botránycikkek mellett minden esetben szexhirdetések tucatjai találhatók. Vagyis a recept egyszerű. Lejárató cikkekkel odavonzani az érdeklődést, aztán jöhet a pornóhirdetés.

Kikezdett több más családanyát is

Rába Tímea és Tóbiás József előtt a Barátok közt Balogh Edináját próbálta meg hasonló eszközökkel lejáratni T. András. Többször is leközölte, a mai napig elérhetővé teszi például róla azt a hamisított pornóképet, ami miatt már hosszú ideje zajlik büntetőeljárás és kártérítési per.

Két hónappal ezelőtt hatalmas vihart kavart azzal, hogy egy listát tett közzé, amelyen olyan híres nők szerepeltek, akik, állítása szerint, Dubajba járnak, és a testüket árulják. Megvádolta szépségversenyek résztvevőit, de Hajdú Péter feleségét, Sarka Katát is igyekezett lejáratni.

Újságírókat is belekever

Hogy rágalmazó cikkei hitelesebbnek látsszanak, belekever a dologba mit sem sejtő újságírókat is. Az ő nevükre hivatkozva próbálja meg hitelesebbé tenni a mocskolódó írásokat. Leközölte például Győrik L. Ferenc, a Bors újságírójának elérhetőségét, mondván:  ha valakinek a birtokában vannak hírességek, politikusok meztelen, botrányos fotói vagy videói, azokat neki küldjék el e-mailben.

Rába Tímea és az MSZP elnöke Tóbiás József nyilvánvalóan jog elégtételt követel majd...
Rába Tímea és az MSZP elnöke Tóbiás József nyilvánvalóan jog elégtételt követel majd...

Perek tucatjai folynak már ellene, s nyilvánvalóan Tóbiás József és Rába Tímea is jogi elégtételt követelnek majd az elszabadult pornóproducertől. Aki, hogy még „színesebb” legyen a kép, megbízható értesülésünk szerint, rendszeres orvosi felügyelet alatt áll. Többek között mániás depresszióval kezelik.