Létrehozva: 2024.04.10.
Módosítva: 2024.04.10.

Idén nyáron öltözz Nanushkába! Ezek lesznek a legmenőbb darabok

Mik az idei tavaszi-nyári szezon újdonságai? Mi a márka kiemelt ruhadarabja?

A fehér az egyik örökösen visszatérő, ám mindig friss tavaszi-nyári szín, ami idén is kiemelt szerepet kap. Különböző árnyalatokban, az optik fehértől a krémig, a fehér az egyik fő szín az idei SS szezonban, ami megjelenik különböző anyagokban, a női és férfi kollekcióban egyaránt, egészen a kötött pulóverektől az Okobor™ táskákig.   

Egy másik idei tavaszi-nyári trend a rövidnadrág, ami tökéletes egy blézerrel párosítva egy elegánsabb look-hoz a nyári estékhez. A Nanushka ezt a trendet különböző szempontokból is megközelítette, fehér Okobor™ rövidnadrág is található a kollekcióban, sőt rózsaszín selyem viszkóz anyagban is.    

Ezenkívül, az idei tavaszi-nyári kollekcióban az egyik fő trend a Polo inspirált darabok. Ez a trend az egyik kiemelt tavaszi-nyári ruhadarabunkban, a Robbie ruhában egy váratlan anyagban testesül meg. A földig érő, rövid ujjú Póló ruha, amin tojáshéj és vanília sárga csíkok vannak, Okobor™ anyagban lett elkészítve, aminek köszönhetően már a hűvösebb kora nyári napokon lehet hordani.  

Fotó: Nanushka

Mi az idei év kihagyhatatlan kiegészítője?

Idén kihagyhatatlan egy merészebb táska, mint például a Jen Fringe táskánk, ami az egyik klasszikus táskánknak egy új értelmezése. Ezen az újradolgozott szatén táskán hosszú rojtok vannak, amik különlegessé és egyedivé teszik. Nemcsak a táskákkal lehet feldobni egy look-ot, hanem a napszemüveg is kihagyhatatlan nyáron. Új napszemüveg dizájnok találhatóak az SS24 kollekcióban, mint például, amiket szár helyett lánccal kell a fül mögé rögzíteni.  

Fotó: Nanushka

Mi az idei tavaszi-nyári kollekció ruha anyaga?

Az idei tavaszi-nyári kollekcióban a szatén és jersey folyékony formák létrehozására lettek alkalmazva. Ez a két anyag elengedhetetlen a nyárra. Szatén férfi ingek és női ruhák egyaránt találhatóak a kollekcióban, amik nyári koktél estékre vagy akár esküvőkre is tökéletesek. Ezentúl az idei SS női ruházatot a selyem viszkóz tweed és sztreccs bársony jellemzi.

A bordás jersey-re terített és átkötött selyemsálak pedig kontrasztot teremtenek mind a ruha szerkezetében, mind az esztétikai hatásban. Ez a kollekció megtestesíti a Nanushka egyedi márkaszellemét az emelt szintű kézműves és koncepcionális technikák révén.   

Fotó: Nanushka

Mi a tanács, hogyan legyünk divatosak idén a jó időben? Kevesebb vagy több ruhadarab, mi a szabály kánikulában?

A kánikulában nem az a lényeg, hogy mennyi réteg van rajtunk, hanem az, hogy milyen anyag. Nyáron a szatén és a selyem viszkóz anyagok a legszellősebbek és legkényelmesebbek. Az idei tavaszi-nyári kollekcióban ez a két anyag található a női és férfi ruhákban egyaránt, váratlan sziluettekben és kivágásokkal, amiktől még szellősebbek és egyediek ezek a darabok.  

Fotó: Nanushka

Mikor jelenik meg a tavaszi-nyári kollekció a boltokban? Mit ajánlasz az olvasónak, hol vásároljon (mi a kedvenc bolt BP-i mellet?)

Már elérhető a tavaszi-nyári kollekció a boltokban és online is. Mindegyik boltunk egy kicsit más élményt kínál a vásárlóknak, mivel mindegyiknek megvan a saját karaktere, miközben megőrzik a Nanushka jellegzetes márkaszellemét. A budapesti üzletünk mellett, Londonban és New Yorkban is van boltunk, ezenkívül még kettő Kínában, egy Chengdu-ban és egy Shanghaiban.  

Mi az, amit csak ettől a márkától kaphatunk meg a nyárra?

A nyugati stílusú esztétika és a magyar vidéki szinergiájából merítettünk ihletet ehhez a kollekcióhoz. A kézművesség és az új örökség mindig a kollekcióink középpontjában áll, és ez az, ami megkülönbözteti a Nanushkát a többi márkától. Minden kollekcióban az a cél, hogy a hagyományos technikákat ötvözzük a modern sziluettekkel. A nyári kollekcióban például az Okobor™ csomókkal elért szövetblokkolással is összpontosítunk a nomád részletekre.  

Van-e celeb, aki már a nyári kollekcióba belekóstolt?  

A nyári kollekciónkat már viselte Gillian Anderson a Grazia UK címlapján. Ezenkívül Clara Amfo is viselt egy ruhát az SS24 kollekcióból a Hunger magazin címlapján, James Norton pedig a nyári kollekciónkban jelent meg a One Love sajtóeseményén.

 

origo.hu

Jön a nem várt változás az időjárásban, mutatjuk, mire készüljön

ripost.hu

Az egész ország citromsárgába borul, az összes megyére figyelmeztetést adtak ki

borsonline.hu

Kettészakad az ország, kegyetlen fordulatot vesz az időjárás

mandiner.hu

Macronnak van egy titkos terve, ami Magyarországnak a világot jelentené

ripost.hu

Ezt a három csillagjegyet nagy szerencse éri, míg a Nap és az Uránusz együtt áll

magyarnemzet.hu

Világháborús bejelentés, uniós ország csapatai indulhatnak Ukrajnába

ripost.hu

Hideg zuhany: eltiltották a magyar sportolót, nem indulhat a párizsi olimpián

astronet.hu

Heti horoszkóp 2024. május 13-19.: Izgalmas, mozgalmas napok jönnek

ripost.hu

Tömegkarambolról jött hír: brutális a dugó Budapesten, most mentenek

ripost.hu

Átveszik az irányítást az égiek, 3 csillagjegy élete fenekestül felfordul!

ripost.hu

„Sok boldogságot” - Özönlenek a gratulációk Mazsi oldalán

origo.hu

Ne maradjon le! Foglaljon most időpontot álmai nyaralására egy titkos horvát tengerparton! (hirdetés)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

YESSS

Olaszország legkiválóbb múzeuma adott otthont a magyar alkotásoknak a Milan Design Week alatt

YESSS

Egyetlen farmerben járnak idén nyáron a francia nők, válaszd ezt te is!

YESSS

Nagy visszatérő: ez a farmer lesz a tavasz befutója

YESSS

Felrobbant a TitkTok, ez lesz 2024 legdivatosabb hajszíne! Vigyázz, ha tényleg kipróbálod

YESSS

Itt az új mikrotrend: figyeld a tornacipőt!

YESSS

Katalin hercegné bájosan mutatja meg a friss divatot

YESSS

Ez a bikini lesz a nyár legnagyobb divatja

YESSS

Zseniális melltartó trükk: hogy ez miért nem jutott eddig eszedbe?