POLITIK

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.05.05.
Módosítva: 2024.05.05.

Nadrágszíjas plakátokkal fogadta Debrecen Magyar Pétert

Anyák Napján a szíjjal, amit nekivágott gyermekei anyjának.

Áthúzott nadrágszíjas plakátok fogadják Anyák Napján Debrecenben azt a Magyar Pétert, aki  felesége Varga Judit elmondása szerint sok egyéb mellett azzal is terrorizálta, hogy a nadrágját, szíjjal együtt az arcába vágta.

Magyar Péter igazi jelképe, az édesanyához vágott nadrágszíj

Magyar Péter akiről nemrég az is kiderült,  hogy elszimulált, elhazudott egy öngyilkosságot, máris dühödten provokációt emlegetett.

Kósa Lajos a FIDESZ alelnöke az INDEX-nek nyilatkozva tuskóságnak nevezte, hogy a Tisza Párt alelnöke anyák napjára szervez demonstrációt. Mint mondta, az ötlet „a normális gondolkodás teljes hiányát” jelzi. Szerinte Magyar Péterben „semmi normális gesztus nincs, ami jól jellemzi a személyiségét is”. Hozzátette, normális esetben az emberek születésnapon sem tartanak gyászünnepséget, ahogy október 6-án sincs örömparti. Magyar Péter helyében inkább venne egy csokor virágot a volt feleségének, Varga Juditnak, mert bármi történt, csak „szült neki három gyermeket”.

Kósa Lajos nem ért egyet azzal, hogy a Tisza Párt alelnöke egy jobbközép erő lenne.

Magyar Péter egy tőrőlmetszett ballibsi, baloldali ellenzéki erő, nem is tőlünk veszi el a szavazatokat

– fejtette ki a Fidesz alelnöke.

Hozzátette, Magyar Péter személye leginkább a Demokratikus Koalícióra, Gyurcsány Ferencre és a Momentumra veszélyes, nem a Fideszre. Kósa Lajos szerint Magyar Péter legalább annyira jobboldali, mint Márki-Zay Péter.

Arra a kérdésre, miért szerepel egy hirdetésben a Demokratikus Koalíció elnöke és Magyar Péter, Kósa Lajos elmondta, a Tisza Párt elnöke pont olyan, mint Gyurcsány Ferenc. Úgy látja, a közös pont a két politikusban, hogy külföldről fizetik őket. 

Megjegyezte, „akinek egy kicsi esze van, az tudja, hogy Magyar Péter egy olyan csávó”, aki titokban, zsarolási céllal hangfelvételt készített a saját feleségéről. Mint mondta, ezt nem a Fidesz találta ki, és „az iPhone-nak a gombját nem Rogán Antal nyomogatta az asztal alatt”. Kósa Lajos szerint „a legvadabb összeveszés alatt sem csinál ilyet az ember”.

Magyar Péter anyák napi tüntetését nem kormány-, hanem ellenzékváltó hangulatnak tartja. Véleménye szerint ilyenkor örülnek egy olyan messiásnak, mint a Tisza Párt alelnöke. Hozzátette, a politika egy hosszútávfutás, Magyar Péter viszont még egyetlen választást sem élt át.

 


 

Magyarról, miután a Bors megszerezte az erről szóló mentős-jegyzőkönyvet sokan megtudhatták, hogy képes volt eljátszani egy xanaxos- öngyilkosságot. Egy csak ideggyógyász által felírható , egész levél XANAX-ot készített maga mellé és kivett belőle 9 szemet, mintha bevett volna a halálos adag ideggyógyszert. Aztán ájultnak tetette magát, hogy kétségbeesett felesége és gyermekei kihívják a rohammentőt. Ekkor a Nagy Hős felugrott és még a mentő megérkezése előtt gyáván, pizsamában elmenekült, majd órákon át egy közeli utcában bujkált, mert félt a botránytól.

Magyar Péter mindezt előre eltervezte, mérgezési tüneteket, eszméletlen, életveszélyes állapotot szimulált, csakhogy felesége kihívja a rohammentőket. Azzal a nyilvánvaló szándékkal tette mindezt, hogy kétségbe ejtse, megrémissze a családját, ami a jelenlévő gyerekeire tekintettel több, mint felelőtlenség.

Még akkor is ájulást szimulált, amikor Varga Judit kétségbeesetten felhívta Magyar Péter édesanyját, aki indulatosan reagált arra, hogy mi történik a fiával. 

A Bors megszerezte a kivonuló rohammentők által készített jegyzőkönyvet, amiből kiderül, hogy a negyvenes férfihez mérgezési tünetek miatt kértek mentőt Varga Judit és Magyar Péter lakására, Budapesten a Kútvölgyi útra, tavaly februárban egy vasárnapi napon, ebéd után. Varga Judit Hajdú Péternek elmondta azt is, hogy mindez a két kisebb gyerekük jelenlétében történt, akik döbbenten kérdezgettek, amikor meglátták a szirénázó mentőautót.

A riasztás oka: mentés

 

Zavart, gyógyszermérgezett

 

Az eset részleteiről még annyit lehet tudni, hogy Varga Juditnak egy vasárnap délelőtti, gyerekekkel közös kirándulásról hazatérve tűnt fel a látszólag ájult Magyar Péter furcsa viselkedése, aki a hálószobában az ágyon feküdt, látszólag eszméletlenül. Mellette, az éjjeliszekrényen gondosan odakészítve, egy levél, szigorúan vényköteles, csak szakorvos által felírható XANAX, amiből halálos adagnak is mondható, 9 szem gyógyszer hiányzott.

Varga Judit rázni, keltegetni próbálta Magyar Pétert, és hangosan, ijedten kérte, hogy keljen fel, különben hívja a mentőket. Miután nem mutatott életjelet, azonnal hívta a mentőket.

A leginkább megdöbbentő fordulat ezután történt. Miután Varga Judit letette a telefont a mentőkkel, az „élettelen” Magyar Péter felkelt az ágyból, és rideg, nyugodt hangon közölte: 

“mondd le őket, nem vettem be semmit”. Csak eljátszotta, elhazudta az öngyilkosságot, hogy megijessze, terrorizálja a feleségét és rémült gyerekeit. Hogy elkerülje a kellemetlen magyarázkodást, úgy ahogy volt, pizsamában, egy kabátot magára kapva autóba ült, és megszökött a kiérkezett mentősök elől. Mindezt rögzíti, bizonyítja az Országos Mentőszolgálat Bors által megszerzett hivatalos jegyzőkönyve, amelyben leírják azt is, hogy „a beteg ismeretlen helyre távozott”. 

 

A Bors megtudta azt is, hogy Magyar Péter egészen addig pizsamában ült az autójában egy környező utcában, míg megbizonyosodott arról, hogy a mentők eltávoztak. Csak ezután merészkedett nagy bátran haza…

origo.hu

Vége a titkolózásnak: a Házasság első látásra sztárjai végre elárulták, hogy milyen kapcsolat van közöttük

ripost.hu

Hatalmas zöld UFO jelent meg az utcán, mindent rögzített a kamera

borsonline.hu

Brutális, mi vár ránk: Jégesővel készül lecsapni a zivatar, mutatjuk hol

magyarnemzet.hu

Szabó Tímea fékevesztett őrjöngésbe kezdett, Orbán rendet vágott

ripost.hu

Nagy a boldogság: Álomesküvőn mondta ki az igent a népszerű magyar lemezlovas

magyarnemzet.hu

Emiatt lehetett rekord számú érvénytelen szavazat a főpolgármester választáson – reménykedhet Vitézy?

ripost.hu

Magyar Pétert feljelentették, újságírókat kezdett listázni

mindmegette.hu

Ide menj a friss barackért, itt az országos Szedd magad lista

ripost.hu

„Eladó a paripa!” – 90 millióért árulja a kocsiját T. Danny

ripost.hu

Borok a hűtőben, iratok az asztalon: mindent hátra hagyva, rejtélyesen eltűntek egy budapesti luxusház lakói - Fotók!

ripost.hu

Megsúgták az égiek: erre a 4 csillagjegyre kacsint rá a szerencse 2024-ben

ripost.hu

"Csak annyit kértem, tartsák rendben" – Ildikó segíteni akart a tűzeset károsultjainak, de rosszul sült el a jótékonykodás

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

POLITIK

Amerikai rakétákkal támadják Oroszországot

POLITIK

Macron a leállított Mirage-okkal erősíti Ukrajna légvédelmét

POLITIK

Ma van az egymillió találkozás napja. Orbán Viktor bárkihez bekopoghat

POLITIK

Élelmiszer-rekvirálás, hadigazdálkodás: ez vár a németekre háború esetén

POLITIK

Megnőtt a terrorfenyegetettség Németországban

POLITIK

A Fidesz magabiztos győzelmet ért el

POLITIK

Fokozódó erővel tombol a háború az ukrán fronton

POLITIK

Orbán: Nem állunk át a halál oldalára!