POLITIK

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.05.05.
Módosítva: 2024.05.05.

Magyar Péter testőrei elfoglaltak egy teljes vasúti kocsit. Mitől fél?

Önkényesen, jog nélkül. De mitől fél ennyire?

Még a meglehetősen barátinak mondható 444 propagandistáit sem akarták átengedni, pedig csak a büfékocsiba mentek volna. Ahogy a 444 írta: Magyarék egy egész vasúti kocsit elfoglaltak, sőt, azt lényegében le is zárták.

 

A kocsi elején és végén Magyar testőrei állnak, és szigorúan ellenőrzik, hogy ki léphet be oda. Ez azért jelent problémát, mert a kocsi a szerelvény közepén van, így például vonat elején lévő büfékocsihoz csak azon keresztül lehet eljutni, de olyanok is lehetnek, akik rossz kocsiba szállva ezen keresztül juthatnak el a helyükre." -méltatlankodik az évek óta Soros György pénzelte orgánum

 

Munkatársaikat a helyükre tartva állította meg két, magát önkéntes kalauzként szolgálatba helyező testőr a Magyar-féle kocsi elején. Amikor mondták, hogy a helyükre mennek, előbb kikérdeztek, hogy hová szól a jegyük - egyikük engedelmes fel is mutatta -, hogy hol szálltak fel, majd különválasztották őket, és egyszerre csak egyikük mehetett át a kocsin. Mind erre természetesen semmiféle joguk nem volt.

Így tudósít a Soros György pénzelte propaganda-blog.

Az önkényeskedő testőrök nem adtak arra semmiféle magyarázatot, hogy Magyar Péter mitől fél ennyire, csak annyit mondtak, hogy Magyar beszédet tanul ezért nem szabad őt zavarni azzal, hogy bárki közlekedik a vasúti kocsiban.

Áthúzott nadrágszíjas plakátok fogadják Anyák Napján Debrecenben azt a Magyar Pétert, aki  felesége Varga Judit elmondása szerint sok egyéb mellett azzal is terrorizálta, hogy a nadrágját, szíjjal együtt az arcába vágta.

Magyar Péter igazi jelképe, az édesanyához vágott nadrágszíj

Magyar Péter akiről nemrég az is kiderült,  hogy elszimulált, elhazudott egy öngyilkosságot, máris dühödten provokációt emlegetett.

 

Kósa Lajos a FIDESZ alelnöke az INDEX-nek nyilatkozva tuskóságnak nevezte, hogy a Tisza Párt alelnöke anyák napjára szervez demonstrációt. Mint mondta, az ötlet „a normális gondolkodás teljes hiányát” jelzi. Szerinte Magyar Péterben „semmi normális gesztus nincs, ami jól jellemzi a személyiségét is”. Hozzátette, normális esetben az emberek születésnapon sem tartanak gyászünnepséget, ahogy október 6-án sincs örömparti. Magyar Péter helyében inkább venne egy csokor virágot a volt feleségének, Varga Juditnak, mert bármi történt, csak „szült neki három gyermeket”.

Kósa Lajos nem ért egyet azzal, hogy a Tisza Párt alelnöke egy jobbközép erő lenne.

Magyar Péter egy tőrőlmetszett ballibsi, baloldali ellenzéki erő, nem is tőlünk veszi el a szavazatokat

– fejtette ki a Fidesz alelnöke.

Hozzátette, Magyar Péter személye leginkább a Demokratikus Koalícióra, Gyurcsány Ferencre és a Momentumra veszélyes, nem a Fideszre. Kósa Lajos szerint Magyar Péter legalább annyira jobboldali, mint Márki-Zay Péter.

Arra a kérdésre, miért szerepel egy hirdetésben a Demokratikus Koalíció elnöke és Magyar Péter, Kósa Lajos elmondta, a Tisza Párt elnöke pont olyan, mint Gyurcsány Ferenc. Úgy látja, a közös pont a két politikusban, hogy külföldről fizetik őket. 

Megjegyezte, „akinek egy kicsi esze van, az tudja, hogy Magyar Péter egy olyan csávó”, aki titokban, zsarolási céllal hangfelvételt készített a saját feleségéről. Mint mondta, ezt nem a Fidesz találta ki, és „az iPhone-nak a gombját nem Rogán Antal nyomogatta az asztal alatt”. Kósa Lajos szerint „a legvadabb összeveszés alatt sem csinál ilyet az ember”.

Magyar Péter anyák napi tüntetését nem kormány-, hanem ellenzékváltó hangulatnak tartja. Véleménye szerint ilyenkor örülnek egy olyan messiásnak, mint a Tisza Párt alelnöke. Hozzátette, a politika egy hosszútávfutás, Magyar Péter viszont még egyetlen választást sem élt át.

"Egy tőrőlmetszett ballibsi, baloldali ellenzéki erő".


 

Magyarról, miután a Bors megszerezte az erről szóló mentős-jegyzőkönyvet sokan megtudhatták, hogy képes volt eljátszani egy xanaxos- öngyilkosságot. Egy csak ideggyógyász által felírható , egész levél XANAX-ot készített maga mellé és kivett belőle 9 szemet, mintha bevett volna a halálos adag ideggyógyszert. Aztán ájultnak tetette magát, hogy kétségbeesett felesége és gyermekei kihívják a rohammentőt. Ekkor a Nagy Hős felugrott és még a mentő megérkezése előtt gyáván, pizsamában elmenekült, majd órákon át egy közeli utcában bujkált, mert félt a botránytól.

Magyar Péter mindezt előre eltervezte, mérgezési tüneteket, eszméletlen, életveszélyes állapotot szimulált, csakhogy felesége kihívja a rohammentőket. Azzal a nyilvánvaló szándékkal tette mindezt, hogy kétségbe ejtse, megrémissze a családját, ami a jelenlévő gyerekeire tekintettel több, mint felelőtlenség.

Még akkor is ájulást szimulált, amikor Varga Judit kétségbeesetten felhívta Magyar Péter édesanyját, aki indulatosan reagált arra, hogy mi történik a fiával. 

A Bors megszerezte a kivonuló rohammentők által készített jegyzőkönyvet, amiből kiderül, hogy a negyvenes férfihez mérgezési tünetek miatt kértek mentőt Varga Judit és Magyar Péter lakására, Budapesten a Kútvölgyi útra, tavaly februárban egy vasárnapi napon, ebéd után. Varga Judit Hajdú Péternek elmondta azt is, hogy mindez a két kisebb gyerekük jelenlétében történt, akik döbbenten kérdezgettek, amikor meglátták a szirénázó mentőautót.

A riasztás oka: mentés

 

Zavart, gyógyszermérgezett

 

Az eset részleteiről még annyit lehet tudni, hogy Varga Juditnak egy vasárnap délelőtti, gyerekekkel közös kirándulásról hazatérve tűnt fel a látszólag ájult Magyar Péter furcsa viselkedése, aki a hálószobában az ágyon feküdt, látszólag eszméletlenül. Mellette, az éjjeliszekrényen gondosan odakészítve, egy levél, szigorúan vényköteles, csak szakorvos által felírható XANAX, amiből halálos adagnak is mondható, 9 szem gyógyszer hiányzott.

Varga Judit rázni, keltegetni próbálta Magyar Pétert, és hangosan, ijedten kérte, hogy keljen fel, különben hívja a mentőket. Miután nem mutatott életjelet, azonnal hívta a mentőket.

A leginkább megdöbbentő fordulat ezután történt. Miután Varga Judit letette a telefont a mentőkkel, az „élettelen” Magyar Péter felkelt az ágyból, és rideg, nyugodt hangon közölte: 

“mondd le őket, nem vettem be semmit”. Csak eljátszotta, elhazudta az öngyilkosságot, hogy megijessze, terrorizálja a feleségét és rémült gyerekeit. Hogy elkerülje a kellemetlen magyarázkodást, úgy ahogy volt, pizsamában, egy kabátot magára kapva autóba ült, és megszökött a kiérkezett mentősök elől. Mindezt rögzíti, bizonyítja az Országos Mentőszolgálat Bors által megszerzett hivatalos jegyzőkönyve, amelyben leírják azt is, hogy „a beteg ismeretlen helyre távozott”. 

 

A Bors megtudta azt is, hogy Magyar Péter egészen addig pizsamában ült az autójában egy környező utcában, míg megbizonyosodott arról, hogy a mentők eltávoztak. Csak ezután merészkedett nagy bátran haza…

 

origo.hu

Kamerák előtt omlott össze a TV2 sztárja

ripost.hu

Teljes a káosz Dárdai után, vadásznak az edzőre Berlinben

borsonline.hu

Lehetetlen retró kvíz: fogadjunk, hogy nem ismered fel a következő tárgyakat

hirtv.hu

Nógrádi György szerint akik az eszkaláció mellett kötelezték el magukat, nem ismerik az erőviszonyokat + videó

ripost.hu

Most jött a hír: tömegkarambol történt, ezekben a percekben is mentenek

magyarnemzet.hu

Azonnal bezártak egy debreceni éttermet, amikor az ellenőrök látták, mi folyik ott + videó

ripost.hu

Áll a bál, Détári Lajossal csúnyán kitoltak

ripost.hu

Most jött: robbanás történt Magyarországon, nagy a baj

ripost.hu

Ők azok a szerencsés csillagjegyek - nekik hozza el a szerelmet az idei nyár, a főboszorkány szerint

ripost.hu

Ezzel vége? A legrosszabbat jósolta az időutazó, nincs sok hátra

ripost.hu

Tömegbaleset történt, áll a forgalom Budapestről kifelé

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

POLITIK

NATO különleges küldetés indulhat Ukrajnában: mi áll a háttérben?

POLITIK

Hajléktalanok vertek tábort a Mariahilfer Strassén Bécsben

POLITIK

Újabb 100 milliárd eurót pumpálnának a háborúba, már Trump győzelmére készülnek

POLITIK

Három ukrán férfi nyilatkozott: A háborút nem lehet túlélni

POLITIK

Bild: A háborúpárti országoknak már konkrét terveik vannak

POLITIK

Orbán Viktor: Sosem fogunk magyar fiatalokat küldeni mások háborújába

POLITIK

Állatoknak nevezte a Fidesz-szavazóit Magyar Péter

POLITIK

Kampány kezdődött az európai katonai sorozás bevezetésért