Létrehozva: 2024.04.19.

Pumped Gabo mindenről kitálalt Aurelióval kapcsolatban

Két év után végre eljött a nagy találkozás, a februárban szabadult, Aurelio és barátja végre megölelhették egymást. Pumped Gabo szerint hatalmasat változott a volt villalakó.

Pumped Gabo és Aurelio barátsága nem szakadt meg, még annak ellenére sem, hogy az izomceleb önhibájából kétszer is lekéste a börtönlátogatást. A korábbi botrányhős megbocsájtotta jó barátja késését, és szombaton szeretettel fogadta barátnőjével bajai otthonában. Gabo nem is tudta mire számítson, azonban kellemesen csalódott. Hiszen Aurelio pozitív irányba hatalmasat változott szerinte: nem csúszott vissza régi rossz szokásaihoz. Sőt, teljesen józan édesapa lett, aki nem csak kislányát, de a gyerkőc édesanyját is szívébe és a házába fogadta.

Pumped Gabo Aurelio
Pumped Gabo megszólalt Aurelio barátnőjéről (Fotó: Bors)

Pumped Gabo: Jó hatással volt a börtön Aurelióra!

Soha többet nem akar visszamenni a rácsok mögé az egykori botrányhős, aki úgy érzi, teljesen megváltozott odabent: sokkal jobb ember lett. Technikailag még mindig fogvatartott Aurelio, aki lábára erősített nyomkövetővel éli otthonában a mindennapokat, ahol már nemcsak édesanyjával, hanem kislányával és annak anyukájával él együtt. A volt villalakó a börtön után főállású apuka lett, ami barátja szerint mindent megváltoztatott az életében.

Bevallom őszintén, nagyon féltettem Aureliót, hogy annyira megviselte a börtönlét, hogy visszaesik, és belecsap az éjszakai életbe újra, annak minden rossz ráhatásával – kezdte a Ripost-nak Pumped Gabo, aki két év után újra találkozott barátjával.

De egyáltalán nem! Sőt, még most is alig találok szavakat, akkorát változott az élete. Lehet hülyén hangzik, de a rácsok mögötti élet jó hatással volt rá, soha többet nem akar visszamenni, ezért teljesen józan életet él, csak üdítővel koccintottunk.

De nem csak ezen látszik a változás, igazi életvidám, pozitív, mentálisan nagyon stabil ember lett. Nagyon jó ezt látni, nagyon büszke vagyok rá! És örülök, hogy megbocsájtotta, hogy bár nagyon szüksége lett volna a látogatásomra bent, de én kétszer is elszúrtam.

Kedvet kaptam a börtönhöz, lehet rám is rám férne egy ilyen változás, mert nem tagadom, azért néha én is szoktam hülyeséget csinálni, és állandóan csak rohanok mindenhová, egy ámokfutás az életem

– tett hozzá nevetve. 

A Balaton Sound arca arról is beszélt, hogy barátja a benti rossz dolgokat is most már olyan viccesen adja elő, mintha már túltette volna magát a benti történéseken. Igaz, az utolsó hónapokban már mindenki kereste a társaságát a börtönben, annyira belejött a sztorizgatásba.

Ami viszont még klasszabb, látni, hogy a magánélete abszolút rendben van! Aurelio mindig is akart gyereket, igaz nem pont úgy jött össze, ahogy tervezte. De a gyönyörű kis Sofiért odáig van, nagyon jó apuka! Ráadásul a kicsi anyukájával, Nikivel újra egymásba szerettek, nagyon jó párost alkotnak. Rengeteg időt töltenek együtt, tulajdonképpen együtt is laknak, együtt nevelik Sofikát!

– zárta bajai beszámolóját Pumped Gabo.

 

origo.hu

Merénylet Robert Fico ellen - a legfrissebb hírek a szlovák miniszterelnökről percről percre

ripost.hu

Szoboszlai szomorú bejelentést tett, rajongók ezrei zokognak most

hirtv.hu

Véget ért Robert Fico műtétje

mandiner.hu

A spanyolok már könyörögnek: valaki állítsa meg Magyarországot!

ripost.hu

A Merkúr a Bikába lép: négy csillagjegynek nagy meglepetést tartogatnak az égiek

mindmegette.hu

Egy falatot sem eszik, sőt nem is iszik egy etióp nő, az orvosok sem tudják, hogy lehet életben

ripost.hu

Megint nagyot fog esni a benzin ára, itt vannak a részletek

ripost.hu

Itt a vége, III. Károly váratlan lépésre szánta el magát

ripost.hu

Nagy öröm Dárdainak ez a válogatott meghívó: poplegenda kürtölte világgá a hírt

ripost.hu

Felkavarják az állóvizet az égiek, 3 csillagjegy élete rögvest új irányt vesz!

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

FÜLES

Aggódnak a rajongók, eltűnt Vámos Erika

FÜLES

Megható vallomást tett gyermeke édesanyjáról Curtis

FÜLES

Fekete bombázóval az oldalán látták Schmuck Andort

FÜLES

Hihetetlen, így reagált a delfin, amikor Kozso dalra fakadt

FÜLES

Rúzsa Magdi nagy bejelentést tett, örömködnek a rajongók

FÜLES

A városi Pünkösdi szezonnyitóval és izgalmas bulikkal nyit a Plázs

FÜLES

Lelepleződött az évszázad 5 legnagyobb csalása, itt vannak a részletek

FÜLES

Kétségbeestek a rajongók Gáspár Bea miatt, valami nagy baj történt vele?