Nagy tömegben vietnámi és thai kamulájkokat vásárolt Magyar Péter

INSIDER
EZO

Szerző WB

Létrehozva: 2024.05.05.

Tényleg létezik anyai ösztön? Iszet boszi elmagyarázta az anyai kapcsolatok energetikáját

Sokszor nem is gondolnák, milyen nagy hatással van az édesanyánkkal való kapcsolatunk az egész életünkre. Iszet boszi elárulja, hogy ez is egyfajta energia, amit pozitív irányba kell fordítani!

Világszerte megünneplik az anyák napját, mivel az édesanya egy olyan személy az ember életében, aki nagyon meghatározó már a fogantatás pillanatától kezdve. Éppen ezért fontos, hogy tisztelettel tekintsünk erre a napra. De nemcsak az édesanyákról, hanem a nagymamákról és a dédnagymamákról is meg kell emlékeznünk. Még akkor is, ha rég nincsenek közöttünk vagy nem is ismertük őket, hiszen, ha ők nem lettek volna, akkor talán mi sem születünk meg. Ahogy akadnak olyanok is, akiknek fájó emlékeik vannak a női felmenőikkel kapcsolatban, esetleg az édesanyjuk lemondott róluk vagy nem ő nevelte őket. De még ők is igyekezzenek szeretettel gondolni arra, aki életet adott nekik. De miért is van ennek ekkora jelentősége ezen a napon? Azért, mert ilyenkor sokkal erősebbek a női energiák, és a pozitív gondolatokkal, energiákkal a saját lelküket tudják felszabadítani a fájdalom alól – kezdi Iszet boszorkány, főpapnő és mágus a Fanny magazinnak.

 

Egy életen át elkísérhet

De nézzük meg spirituális szempontból is az anyai vérvonalat, vagyis azt a tényt, amit a gyermek a családi karmaként anyai ágról magával hoz, ha akarja, ha nem. Például, ha egy babát az anya nem akart fogantatáskor vagy nem örült a születésének, akkor sajnos ezt a negatív energiát a gyermek viszi tovább. Vagyis a legtöbb esetben az elfogadással, a megfeleléssel kapcsolatban lesznek problémáik, amelyek elkísérhetik őket egész életükben. Ahogy az is előfordulhat, hogy túlzottan ragaszkodnak az édesanyjukhoz, még akkor is, ha ő méltatlanul is viselkedik velük szemben. Hiszen a magzati korból emlékeznek arra, hogy nem akarták, nem várták őket, ami miatt energetikailag kialakul egyfajta félelem és görcsös ragaszkodás.

baba, talp, láb, kisbaba
Fotó: Unsplash.com (illusztráció)

Előzzük meg a rombolást!

Amit már sokszor említettem az ezotéria anyagokban, hogy a félelem és görcsös ragaszkodás mindig egy negatív energia. De ennél sokkal rosszabb energetikailag az, amikor egy gyermeket nem akartak és még le is mondtak róla. Ezekben a helyzetekben is van megoldás, sőt érdemes is feloldani, letisztítani energetikailag a blokkokat. Mert minél később vannak feloldva, annál nagyobb romboló erővel bírnak az illető személy életében. Például, ha fiúgyermekről van szó, akkor a nőkhöz való viszonyában jelenhet meg mindez. Éppen ezért érdemes akár már egészen kicsi korukban bevetni a tisztítást azoknál, akiket örökbe fogadtak, hogy ez később ne legyen a gyermek személyiségére negatív hatással. Emellett azért is jó, ha ezt időben megtesszük, mert az új családjába való beilleszkedésben is segít az oldás.

 

Időzítsük anyák napjára!

Nekem is volt már számos hasonló esetem. Az egyik például, amikor egy csecsemőt fogadtak örökbe, és a kicsi nem fogadta el az örökbefogadó anyát. Ezt mindig hangos sírással jelezte, amikor a nő ölbe vette, míg az édesapánál mindig nyugodt és kiegyensúlyozott volt. Miután a blokkok fel lettek oldva, a gyermek az anyával is napról napra kiegyensúlyozottabb lett. De van olyan, amikor a kicsi a nagymamát nem fogadja el. Ez azt jelzi, hogy a gyermek édesanyjának nem volt harmonikus a kapcsolata a nagymamával, vagy volt kettőjük között egy törés. Ugyan ezek elég szélsőséges esetek, de energetikailag nagyon fontosak ezek a helyzetek. Mit tehet az, aki megoldást szeretne találni? Ahogy azt gyakran említem és hangsúlyozom, ebben az esetben is érdemes az angyalok segítségét kérni. Főleg anyák napján célszerű ezt megtenni, de a legjobb, ha egy spirituális szakember segítségét kérik az oldásra.

 

A nők szerepe

Ha szellemi szinten nézzük, akkor már leszületésünkkor kötünk egy családi szerződést, hiszen tudjuk, kik lesznek a szüleink, milyen családba érkezünk. Vannak olyan országok és vallások, ahol nem véletlenül az anyát tartják első helyen, vagy éppen az vallását veszik figyelembe.

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek