SZTÁRDZSÚSZ

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.05.19.

Kulcsár Edina: Én nem vagyok ilyen...

Egy szépségkirálynőről mindenkinek az jut az eszébe kisebb túlzással, hogy még a boltba is kisestélyiben jár, holott ez csak az emberek fantáziájában él. Kulcsár Edina most tisztázta lapunkon keresztül az imént említett sztereotípiát.

Kulcsár Edina 2014-ben robbant be a köztudatba, miután megnyerte a Miss World Hungary címet, majd a világversenyen a második helyezést zsebelte be. Azóta már eltelt tíz év, és Edina élete is gyökeresen megváltozott. Jelenleg a negyedik gyermekével várandós, ezáltal pedig az értékrendje is megváltozott. Gondolunk itt arra, hogy már nem az a fontos számára, hogy mindig tökéletes külsővel lépjen ki az utcára. Sokkal előrébb való az, hogy a gyermekei mindent megkapjanak.

Kulcsár Edina 293A7218
Kulcsár Edina és G.w.M megadja a módját, ha eseményekre mennek, de a szépségkirálynő inkább a kényelem híve a mindennapokban
(Fotó: Ripost)

Kulcsár Edina nem bánja, ha smink nélkül látják

Egy szépségkirálynővel kapcsolatban mindig az jár a fejünkben, hogy mégis hogyan tudnak ennyire tökéletesen kinézni, s egyáltalán hány órakor kell felkelniük, hogy úgy induljanak el otthonról, mint egy szupermodell. Nos, le kell rombolnunk az erről alkotott képet a fejekben, ugyanis Edina elárulta, hogy ez csupán egy sztereotípia, bár kivételek mindig vannak, és ezeket a nőket ő maga is csodálja. Ellenben nála az órákig tartó készülődéseket felülírta az anyaság, így magára csak akkor van ideje, miután mindhárom gyermekét felkészítette a napra. Szóval általában ez a „szabadidő” csupán pár percre redukálódik.

Csodálom azokat a nőket, akik reggel felkelnek, és úgy néznek ki, mint egy szupermodell. El nem tudom képzelni, hogy hány órakor kell kikelni az ágyból, hogy a sminkjük, a hajuk, a ruhájuk és mindenük tip-top legyen. Én nem vagyok ilyen…” - kezdte lapunknak Edina, aki bár néha érez késztetést arra, hogy a kelleténél egy kicsit jobban kiöltözzön, a gyermekei miatt általában ezt nem tudja megoldani. De ez nem is zavarja.

Amikor úgy ébredek egy-egy nap, hogy lenne kedvem egy kicsit kiöltözni, szépítkezni, akkor valamelyik gyerek kiveri a hisztit, minden mást kell csinálnom, úgyhogy én vagyok a sorban az utolsó."

Ilyenkor tök mindegy, hogy én hogy nézek ki, úgyhogy nem csak a boltba járok smink nélkül és mackónadrágban, hanem valójában bárhol felbukkanhatok így

– nevetett Edina, akinek férje pont az ellentéte ebben a kérdéskörben.

G.w.M-nél más a helyzet

Nem árulunk el nagy titkot, ha azt mondjuk, hogy a rapper imádja a divatot, és imádja azt is, hogy nap mint nap márkás ruhákat hordhat. A Borsnak elárulta, hogy számára álom volt a luxus, de nagyon büszke magára, hogy a kemény munkával elérte a céljait. Például azt, hogy ha kinyitja a gardróbját, bármihez nyúlhat...

Vannak napok, amikor nagyon szeretek felöltözni. A gardróbom úgy néz ki, hogy ha kinyitom, azért eléggé jó cuccokhoz tudok nyúlni, és ha olyan napom van, akkor Gucciban megyek le egy doboz tejért

 – viccelődött a rapper, majd aztán tisztázta a dolgot. Sokak fejében ugyanis úgy él a róla felállított kép, hogy ő mindig stílusosan, a legnagyobb alapossággal összeválogatott szettekben járkál. Ami nagyrészt így is van, de az igazi „apukás” megjelenés sem áll távol tőle.

„Sokszor előfordul, hogy csak arra vágyom, hogy valami kényelmesben legyek. Akkor napokig abban vagyok. Például amikor intézkedek, szaladgálok, általában nem viszem túlzásba a dolgot. Otthon is szeretek apukás szettben lenni, de amikor rám jön az, hogy fel akarok öltözni, akkor meg túlzásokba esek”– árulta el G.w.M.

 

 

origo.hu

Ezt a szívdöglesztően szexi nőt volt képes elhagyni a Real Madrid egykori játékosa - galéria

ripost.hu

Teljes a káosz Dárdai Pál után; megszólalt a mellőzött hátvéd

borsonline.hu

Fantasztikus hírt kaptunk: eljegyezték a népszerű énekesnőt

vg.hu

Tovább rángatják az oroszlán bajszát – Lengyelország hadköteles ukránokat soroz be Ukrajna számára

ripost.hu

Így vedd fel a harcot a meztelen csigák ellen

hirtv.hu

Ennek nem fog örülni Kern András

ripost.hu

Ha ezt látod a lángosozónál, menekülj!

mindmegette.hu

Tepsis finomság vasárnap délutánra: hagyományos tejszelet

ripost.hu

Két perc alatt rúgták ki, megalázták BL-döntő előtt a világsztárt

ripost.hu

Így romantikázik Olaszországban Kucsera Gábor és Tápai Szabina

ripost.hu

Nem erre számítottunk: Kőgazdag Csabi végre válaszolt Jákob Zolinak

ripost.hu

Érkezik a bolygóvonat: ezeknek a csillagjegyeknek hoz szerencsét

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZTÁRDZSÚSZ

Csoda történt: Győzike kigyógyult a pánikbetegségéből

SZTÁRDZSÚSZ

Rémálommá változott a klipforgatás: Baby Gabi autója is odalett

SZTÁRDZSÚSZ

A TV2 sztárja sosem gondolta volna, hogy egy legenda lesz a mentora

SZTÁRDZSÚSZ

„Tudni kell viselkedni” – kiverte a biztosítékot a Házasság első látásra bombázója

SZTÁRDZSÚSZ

Ilyen tényleg nincs! Ellopták a Balkán Fanatik zenekari buszát

SZTÁRDZSÚSZ

Kökény Attila minden nap Bibliát olvas – „Inkább átadom Istennek az irányítást”